Ο «Σουλτάνος» έβγαλε φιρμάνι: Απαγορεύτηκαν οι εκπομπές με γνωριμίες ζευγαριών στην Τουρκία!

Στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, οι εκπομπές, στις οποίες οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους για να βρουν ερωτικό σύντροφο, δεν μπορούν να επιτρέπονται, αναφέρει το σχετικό διάταγμα.

Ο «Σουλτάνος» έβγαλε φιρμάνι: Απαγορεύτηκαν οι εκπομπές με γνωριμίες ζευγαριών στην Τουρκία!
Η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει και τις πολύ δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές στη χώρα, οι οποίες που προβάλλουν γνωριμίες ζευγαριών, σύμφωνα με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου, αναφέρει διάταγμα, το οποίο δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

"Στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, αυτό το είδος των εκπομπών στις οποίες οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους για να βρουν ερωτικό σύντροφο... δεν μπορούν να επιτρέπονται", σύμφωνα με το διάταγμα αυτό.

Ο Ερντογάν μπλόκαρε και τη Wikipedia!

Νωρίτερα, οι τουρκικές Αρχές προχώρησαν σε άλλη μια καταστολή της ελευθερίας του λόγου στο Ίντερνετ μπλοκάροντας την πρόσβαση στην online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, ανακοίνωσε ένας οργανισμός επιτρήρησης του Ίντερνετ.

Το μπλοκάρισμα του ιστότοπου της Wikipedia σε όλες τις γλώσσες εντοπίσθηκε στις 8:00 π.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ανέφερε στον ιστότοπό του ο οργανισμός επιτήρησης του Ίντερνετ Turkey Blocks.

«Το γεγονός ότι ο ιστότοπος δεν είναι πλέον διαθέσιμος οφείλεται σε ιντερνετικά φίλτρα που χρησιμοποιούνται στην Τουρκία για να λογοκρίνεται περιεχόμενο», πρόσθεσε η ίδια σελίδα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v