Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάθηκε από τα κουβανικά ραντάρ Antonov με 39 επιβαίνοντες - Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι συνετρίβη

Ένα επιβατικό αεροπλάνο με 39 άτομα έχει εξαφανιστεί από το ραντάρ, πάνω από την Κούβα, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δεν έχουν υπάρξει επίσημες πληροφορίες σχετικά με το θέμα από τις κουβανικές αρχές.

  • Real.gr
Χάθηκε από τα κουβανικά ραντάρ Antonov με 39 επιβαίνοντες - Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι συνετρίβη
Ένα επιβατικό αεροπλάνο με 39 άτομα έχει εξαφανιστεί από το ραντάρ πάνω από την Κούβα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δεν έχουν υπάρξει επίσημες πληροφορίες σχετικά με το θέμα από τις κουβανικές αρχές.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov-26 με 39 επιβαίνοντες χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς πραγματοποιούσε πτήση πάνω από την Κούβα, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό NTN24.
 
Το αεροσκάφος ανήκε στις τοπικές αεροπορικές γραμμές Aerograviota με έδρα την Αβάνα, όπως μετέδωσε το RT.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από αεροδρόμιο κοντά στην πόλη Baracoa στην ανατολική Κούβα και αργότερα εξαφανίστηκε στη δυτική επαρχία Pinar del Rio, σύμφωνα με ΜΜΕ.




Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας αναφέρουν ότι το αεροπλάνο έχει καταρρεύσει και δεν υπήρξαν επιζόντες, παρόλο που οι Κουβανοί αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για το περιστατικό.

Το αεροσκάφος φέρεται να συνετρίβη στην περιοχή Las Lomas de San Cristóbal, όπως μετέδωσαν  τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το CyberCuba είπε ότι η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε πως το αεροπλάνο έχει καταπέσει, προσθέτοντας ότι υπάρχουν "μερικές απώλειες".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v