Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φονική κατάρρευση κτιρίου στην Κολομβία: Σκοτώθηκαν 20 άνθρωποι

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση ενός υπό κατασκευή κτιρίου στη βόρεια Κολομβία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Φονική κατάρρευση κτιρίου στην Κολομβία: Σκοτώθηκαν 20 άνθρωποι
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την κατάρρευση ενός υπό κατασκευή κτιρίου στη βόρεια Κολομβία, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Μέχρι τώρα, οι διασώστες έχουν απεγκλωβίσει 41 ανθρώπους από τα ερείπια του κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή Καρταχένα.


 
Το δυστύχημα, που συνέβη την Πέμπτη, προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό τουλάχιστον 23 ανθρώπων, από τους οποίους 16 νοσηλεύονται, με βάση ενημέρωση από τις αρχές της πόλης αυτής στην ακτή της Καραϊβικής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μανόλο Ντούκε, τον οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι ιδιοκτήτες είχαν "πλαστή άδεια οικοδομής".

Η εισαγγελία διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθούν τα αίτια της κατάρρευσης του εξαώροφου κτιρίου, του οποίου οι δύο πρώτοι όροφοι κατοικούνταν ήδη, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σέζαρ Ουρουένα, ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης του Κολομβιανού Ερυθρού Σταυρού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v