Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Θεοδωράκης: Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν κάνουν κωλοτούμπες μαζί με τις καρέκλες τους!

Αυτό ούτε οι μεγάλοι χορευτές μπορούν να το κάνουν, τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

  • Real.gr
Στ. Θεοδωράκης: Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν κάνουν κωλοτούμπες μαζί με τις καρέκλες τους!
Στην επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, μετά την ψήφιση του συμπληρωματικού μνημονίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα οι πολιτικοί και οι πολίτες ξεχωριστά. Ισως τελειώσαμε με την εποχή της κωλοτούμπας. Είχαμε τους δεξιούς και τους πασόκους που κάνανε τις μνημονιακές κωλοτούμπες. Εχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που έκανε τις αντιστασιακές κωλοτούμπες, με δάκρυ, αλλά τέλος πάντων οι κωλοτούμπες τελειώσαν. Τα μέτρα ψηφίστηκαν και θα εφαρμοστούν. Μιλάμε για μία εποχή κωλοτούμπας, η οποία είναι 7 χρόνια τώρα. Ο καθένας τη δική του κωλοτούμπα με τη δική του δικαιολογία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Και σημείωσε: «Η δεξιοτεχνία των πολιτικών που μας κυβερνούν είναι ότι μπορούν και κάνουν κωλοτούμπες μαζί με τις καρέκλες τους. Αυτό ούτε οι μεγάλοι χορευτές μπορούν να το κάνουν. Ας συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι τα ψέματα, τα μεγάλα λόγια, “δεν εφαρμόζω μνημόνια”, “τα σκίζω”, όλες αυτές οι κουβέντες που ήταν για να πάρουν ψήφους, αυτά τελείωσαν. Μπορούμε να γίνουμε μία κανονική χώρα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα; Αυτό είναι το θέμα. Ισως το ότι πλέον δεν έχουμε εκκρεμότητες με την Ευρώπη μας βοηθήσει για ένα διάστημα να επιστρέψουμε στην οδυνηρή καθημερινή πραγματικότητα που είναι ότι υπάρχει κόσμος απλήρωτος, ότι υπάρχει κόσμος στη μαύρη εργασία, ότι υπάρχει μία ελαστική μορφή εργασίας σε 600 χιλιάδες νοικοκυριά. Να ασχοληθούμε με την οικονομία».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v