Κώστας Καζάκος: Προδοσία ο εξανδραποδισμός του τόπου, όχι οι νέοι που φεύγουν

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα ότι συνιστά προδοσία αυτός ο εξανδραποδισμός του τόπου, η αιμορραγία που έχει προκληθεί από αυτήν την πολιτική που ασκείται τόσα χρόνια», είπε ο σπουδαίος ηθοποιός.

  • Real.gr
Κώστας Καζάκος: Προδοσία ο εξανδραποδισμός του τόπου, όχι οι νέοι που φεύγουν
«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα ότι συνιστά προδοσία αυτός ο εξανδραποδισμός του τόπου, αυτή η αιμορραγία που έχει προκληθεί από αυτήν την πολιτική που ασκείται τόσα χρόνια», ανέφερε στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, o Kώστας Καζάκος με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του περί «προδοσίας» των νέων που μεταναστεύουν.

Στην επισήμανση ότι οι νέοι αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό, καθώς η χώρα μας είναι «πρωταθλήτρια» Ευρώπης στην ανεργία, ο σπουδαίος ηθοποιός είπε:

«Αυτό είναι ένα γεγονός. Να βάλουμε το ερώτημα από την άλλη: Ο τόπος τι θα γίνει; Ποιος θα τον υπερασπιστεί; Ποιος θα παλέψει για τον τόπο μας, όταν ο “ανθός” φεύγει;».

Στο ερώτημα ποιοι είναι οι προδότες, ο ίδιος απάντησε: «Αυτοί που ασκούν την εξουσία και έφεραν τον τόπο σε αυτό το κατάντημα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο KΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v