Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Η υγειονομική κάλυψη των Προαναχωρησιακών Κέντρων και γενικότερα η υγιεινή των προσφύγων και μεταναστών, ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης.

  • Real.gr
Συνάντηση για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Η υγειονομική κάλυψη των Προαναχωρησιακών Κέντρων και γενικότερα η υγιεινή των προσφύγων και μεταναστών, ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης μεταξύ του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτου Φιλιππάκου και στελεχών της ΕΛΑΣ, με τον αντιπρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) δρ Άγη Τερζίδη και δύο ακόμα στελέχη του Κέντρου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, η γενική επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και ο προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης.

Συζητήθηκαν ακόμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ δεσμεύθηκαν από κοινού για την περαιτέρω διασφάλιση της συνέργειας ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε ό,τι αφορά το προσφυγικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v