Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυγενάκης: Ανήθικο αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους

Είμαστε βέβαιοι ότι η χθεσινή τροπολογία θα καταπέσει στα ελληνικά δικαστήρια εκτίμησε ο γραμματέας της ΝΔ.

  • Real.gr
Αυγενάκης: Ανήθικο αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους
Την εκτίμηση ότι και η χθεσινή τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα θα καταπέσει στα ελληνικά δικαστήρια έκανε ο γραμματέας της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στο real.gr ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δυναμιτίζει την κατάσταση στο ζήτημα των απορριμμάτων ανέφερε:

«Νομίζω ότι η κυβέρνηση δεν νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική της πελατεία. Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, συνεχίζει να ακροβατεί με μία νέα νομοθετική πρωτοβουλία η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα»

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι και η χθεσινή τροπολογία θα καταπέσει στα δικαστήρια ο γραμματέας της ΝΔ απάντησε: «Είμαστε βέβαιοι για αυτό, τουλάχιστον έχοντας επίγνωση του περιεχομένου αυτής και των δυσκολιών που θα συναντήσει το επόμενο διάστημα στα δικαστήρια. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους.

Είναι ανήθικο αυτό που κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, φυσικά και ο κ. Σκουρλέτης που έχει το κύριο μέρος της ευθύνης για αυτή την κατάσταση. Κορόιδεψαν τους ανθρώπους αυτούς, τους εξαπάτησαν και τώρα τι κάνει; Προσπαθεί να στρογγυλέψει τα πράγματα. Δεν λέει την αλήθεια ούτε στους πολίτες, αλλά ούτε φυσικά και στους ίδιους τους συμβασιούχους».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v