Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ, που καταψήφισε τον εξωδικαστικό, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων

«Έως και 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή και άμεσο τρόπο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ, που καταψήφισε τον εξωδικαστικό, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων
«Έως και 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή και άμεσο τρόπο».

Αυτό σημειώνει με ανάρτηση του στο Twitter o Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφορικά με το νόμο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Και παραπέμπει στον σχετικό διαδικτυακό κόμβο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, όπου από σήμερα παρέχεται μέσω αυτού η αναγκαία πρόσβαση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης υπαγωγής των επιχειρήσεων στη διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δεύτερη διαδοχική ανάρτησή του σχολιάζει σκωπτικά τη στάση της ΝΔ: «Η ΝΔ που καταψήφισε (και αυτόν) το νόμο, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία...».

Ειδικότερα, ο κ. Τζανακόπουλος προχώρησε στις εξής αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter:

-«Έως & 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή και άμεσο τρόπο → keyd.gov.gr».

- «Η ΝΔ, που καταψήφισε (και αυτόν) το νόμο, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v