Κωνσταντινόπουλος: «Δούρειος ίππος» ο Κουρουμπλής

Την αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας για κοινό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Κωνσταντινόπουλος: «Δούρειος ίππος» ο Κουρουμπλής
Την αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις Κουρουμπλή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για κοινό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα ο κ Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο Facebook: «Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μάς είπε "συγκινημένος" ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5 δισ. μέτρα γιατί του έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δισ. μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα ...

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη ...

Ο κ. Τσίπρας τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη (...) μην ψάχνει συνενόχους (σ.σ. ο Π. Κουρουμπλής).

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές, Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus