Επίθεση Ρήγα σε ΝΔ: Δεν δικαιούνται τα παιδιά της Siemens να μιλούν για αξίες

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά», αναφέρει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις επιθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά στελεχών της κυβέρνησης.

Επίθεση Ρήγα σε ΝΔ: Δεν δικαιούνται τα παιδιά της Siemens να μιλούν για αξίες
«Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θυμίζει τη μετεμφυλιακή Δεξιά», αναφέρει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις επιθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά στελεχών της κυβέρνησης.

«Οι επιθέσεις στον Κώστα Γαβρόγλου και το Νίκο Βούτση, που με βαθύ δημοκρατικό ήθος και αξίες υπερασπίζονται τα αυτονόητα για μια δημοκρατική χώρα, δείχνουν το αξιακό περιεχόμενο των "αρίστων"», σημειώνει ο Παναγιώτης Ρήγας σε ανάρτηση του στο Facebook και συνεχίζει:

«Δεν δικαιούνται τα παιδιά της Siemens να μιλούν για αξίες. Η διαχωριστική γραμμή είναι δεδομένη. Δεν μπορεί να κρύβονται οι πολιτικές δυνάμεις που έδωσαν μάχη εναντίον τέτοιων πρακτικών και αντιλήψεων».

«Όσο δεν παίρνουν καθαρή θέση ταυτίζονται πλέον με αυτές τις αντιλήψεις. Η πορεία της χώρας δεν θα καθοριστεί από την αριστεία της διαπλοκής και του μίσους», καταλήγει ο ίδιος.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus