Μια αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

Γκάφα του «Ρουβίκωνα» - Έκανε έφοδο σε …λάθος πολυκατοικία

Στην ανακοίνωση που ανάρτησε ο «Ρουβίκωνας» γίνεται λόγος για «παρέμβαση στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου», αλλά τελικά τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας μπέρδεψαν τις πολυκατοικίες και πήγαν στο σπίτι του αδερφού του.

  • Real.gr
Γκάφα του «Ρουβίκωνα» - Έκανε έφοδο σε …λάθος πολυκατοικία
Εκτός από την επίθεση στα γραφεία των τουρκικών αερογραμμών νωρίς το πρωί στον Άλιμο, μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν και παρέμβαση στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου, Ντανιέλα Πρελορέντζου, κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φέϊγ βολάν, ενώ κρέμασαν ένα μεγάλο πανό έξω από το σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της Ν.Πρελορέντζου.

Πάντως στην ανακοίνωση με το βίντεο που ανάρτησε ο «Ρουβίκωνας» γίνεται λόγος για «παρέμβαση του Ρουβίκωνα αυτή τη φορά στο σπίτι του Αντιδήμαρχου Ζωγράφου». Προφανώς τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας μπέρδεψαν τις πολυκατοικίες και πήγαν στο σπίτι του αδερφού του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus