Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Φρένο» από την Αποκεντρώμενη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης σε απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης

Ακύρωση της κανονιστικής πράξης για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στον άξονα του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας και την αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων-αναψυκτηρίων στη Νέα Παραλία.

  • Real.gr
«Φρένο» από την Αποκεντρώμενη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης σε απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης
"Φρένο" στην απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης για την τοποθέτηση τραπεζοκαθίσματων στην Αγίας Σοφίας και τη Νέα Παραλία βάζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης.

Ειδικότερα προχώρησε στην ακύρωση της κανονιστικής απόφασης για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στον άξονα του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας και την αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων-αναψυκτηρίων στη Νέα Παραλία.

Τα δύο θέματα είχαν εγκριθεί κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, περίπου δύο μήνες πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας ακύρωσε τις δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτηση στο facebook, o δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Εντάξει", Εφραίμ Κυριζίδης.

"Με τις αποφάσεις ακύρωσης του γενικού γραμματέα τόσο για την Αγίας Σοφίας όσο και τη Νέα Παραλία αναδεικνύεται περίτρανα η ανικανότητα της διοίκησης Μπουτάρη, όχι μόνο να παράγει έργο για την πόλη αλλά ακόμα και νομικές και τυπικές αποφάσεις. Μετά από 1.5 χρόνο διαβουλεύσεων, συνεδριάσεων και χιλιάδων εγγράφων καταλήγουμε πάλι στο μηδέν", δήλωσε στο thestival.gr, ο κ. Κυριζίδης.

Από την πλευρά της η διοίκηση του δήμου αναμένεται να προσφύγει κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

"Δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο των αποφάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης και θα προσφύγουμε αρμοδίως", ανέφερε μιλώντας στο thestival.gr, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v