Κοντά σε λύση για τις e-εκλογές της κεντροαριστεράς με νέα... εταιρεία

Γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε απαντητική της επιστολή προς τον Νίκο Αλιβιζάτο, ζητά συνεργασία με εταιρείες λογισμικού, προκειμένου η ίδια να περιοριστεί στο τεχνικό σκέλος, καθώς και χρόνο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Κοντά σε λύση για τις e-εκλογές της κεντροαριστεράς με νέα... εταιρεία
  • Real.gr
Της Μαριτίνας Ζαφειριάδου

Ανοιχτό παράθυρο για να αναλάβει να φέρει εις πέρας το έργο της εκλογικής αναμέτρησης στο εσωτερικό της Κεντροαριστεράς, αφήνει η Wind .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, στην απαντητική της επιστολή προς τον πρόεδρο της ανεξάρτητης Επιτροπής Νίκο Αλιβιζάτο, ζητά συνεργασία με εταιρείες λογισμικού, προκειμένου η ίδια να περιοριστεί στο τεχνικό σκέλος, καθώς και χρόνο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Όσο για το κόστος που θα χρειαστεί να καταβληθεί, φέρεται να ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι ο κ.Αλιβιζάτος δεν έχει ακόμα ενημερώσει επισήμως τους υποψηφίους αρχηγούς, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία προγραμματίζεται η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαλόγου και Δεοντολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v