Μπαλάφας: Σαφώς και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την ρύπανση στον Σαρωνικό

«Ευθύνες για την ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση», δήλωσε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής.

Μπαλάφας: Σαφώς και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την ρύπανση στον Σαρωνικό
«Ευθύνες για την ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση.

Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε το θέμα. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να τις αποδώσω.
 
Οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού» , δήλωσε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο κανάλι «Ε».

Αναφερόμενος στον Υπουργό Ναυτιλίας, ο κ. Μπαλάφας σημείωσε πως «ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι φίλος μου και μας τιμά η παρουσία στελεχών που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Καλοδεχούμενοι είναι αυτοί που έρχονται».

Ερωτηθείς για το ζήτημα της πρώτης κατοικίας, ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής ανέφερε πως «η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει μέχρι το τέλος του 2018.

Ωστόσο, θέλουμε να αλλάξουμε το πλαίσιο για να εξακολουθήσει να υπάρξει προστασία και μετά το 2018, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Σχολιάζοντας το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, ο κ. Μπαλάφας υπογράμμισε πως «στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος του 2017 να κλείσει η τρίτη αξιολόγηση»

Ο κ. Μπαλάφας κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την «ψαλίδα» ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίγει.
 
«Λαμβάνουμε υπόψη τις δημοσκοπήσεις και μας προβληματίζουν, όπως μας προβληματίζουν τα πάντα».

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v