Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για Κεντροαριστερά: Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες εκλογής

Να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, ζήτησε το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

  • Real.gr
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για Κεντροαριστερά: Να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες εκλογής
«Η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρέπει άμεσα να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης του επικεφαλής της ΔΗΣΥ, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας», τονίζει το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών για την εμπλοκή στις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά.

Επίσης, το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου επισημαίνει ότι για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, που δεν εμπίπτει στην εντολή του Συνεδρίου προς την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, την ευθύνη έχουν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν στη ΔΗΣΥ.

«Η όποια μελλοντική μετεξέλιξη της προοδευτικής παράταξης, δεν είναι παρά υπόθεση του συνόλου των μελών των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν καθώς και όλων εκείνων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής και θα δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους στις δράσεις της. Οι διαθέσεις, οι προθέσεις και οι στοχεύσεις του καθενός μας, δεν μπορούν να αποτελούν δεσμεύσεις της παράταξης προς τον Ελληνικό λαό», αναφέρει η παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v