Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Κουρουμπλής για το βίντεο με το ζεϊμπέκικο: Με πολεμούν κάνοντας το άσπρο-μαύρο

Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά δεν έδωσε απάντηση στο ερώτημα γιατί μένει «γαντζωμένος» στην καρέκλα μετά την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.

  • Real.gr
Ο Κουρουμπλής για το βίντεο με το ζεϊμπέκικο: Με πολεμούν κάνοντας το άσπρο-μαύρο

Για το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει, αλλά και για την ρύπανση στον Σαρωνικό απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σε παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη ΙΙ". Μάλιστα, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, είναι από χορό του Συλλόγου Κατασκευαστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης όπου ήταν καλέσμένος στις 3 Μαρτίου. Τόνισε, επίσης, ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε παίξει και τότε.

Ο υπουργός Ναυτιλίας διέψευσε κατηγορηματικά το ότι έχει συναντηθεί με τον Θεόδωρο Κουντούρη. Όπως είπε ούτε τηλεφωνικά έχει μιλήσει μαζί του.

Όσο για το σχόλιο της συζύγου του ιδιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ που υπάρχει κάτω από το βίντεο, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ήταν και εκείνη στην γιορτή του Συλλόγου Κατασκευαστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή ανακοινώσεις που διαψεύδουν το περιστατικό έβγαλαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατασκευαστών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης κ. Κανακάκης, ο δήμαρχος Περάματος αλλά και η οικογένεια Κουντούρη.

«Φέρνουν ένα άνθρωπο σε αδιέξοδο ψυχολογικό, όταν η αντιπαράθεση γίνεται με αυτόν τον τρόπο», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.  

Σχετικά με το θέμα της ρύπανσης στον Σαρωνικό ο υπουργός Ναυτιλίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου είπε «με αδικείται όταν λέτε ότι μένω γαντζωμένος στην καρέκλα», τονίζοντας ότι όλα θα φανούν στην πορεία των ερευνών.

Ανέφερε, μάλιστα, όλες τις κινήσεις που έγιναν αμέσως μετά το ναυάγιο στην Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, την Κυριακή το βράδυ η στεγανοποίηση είχε φτάσει στο 80%. Την Δεύτερα, όπως είπε, που έφυγε για το Λονδίνο ήταν στο 90% και την Τρίτη το απόγευμα που ήταν στο Λονδίνο φάνηκε η κηλίδα στον Πειραιά, γι΄αυτό άλλωστε, όπως ανέφερε, δεν είχε μιλήσει κανείς μέχρι τότε για το θέμα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Π. Κουρουμπλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v