Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκρηξη Καμμένου: «Κάποιοι τα παίρνουν και λειτουργούν ως πιστόλια εγκληματικής ομάδας»

Στο «κόκκινο» η τελική σύγκρουση στη Βουλή για την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του Noor 1 με τον υπουργό άμυνας να περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολλά τα λεφτά», δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα της ηρωίνης.

Έκρηξη Καμμένου: «Κάποιοι τα παίρνουν και λειτουργούν ως πιστόλια εγκληματικής ομάδας»
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάνος Καμμένος ρίχνοντας την αυλαία της σημερινής συζήτησης στην Βουλή για τη πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τυχόν ευθύνες του στην υπόθεση του Noor1 μετά τη δημοσίευση των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη.

“Ερχομαι σήμερα ερωτώμενος για εξεταστική επιτροπή διότι συνομίλησα με κρατούμενο που εκείνος ζήτησε συνομιλία μαζί μου δια ενός δημοσιογράφου για την μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών” είπε χαρακτηριστικά για να επιτεθεί ευθέως στη ΝΔ κάνοντας λόγο ότι “για πρώτη φορά κόμμα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης”.

Στην συνέχεια ανέβασε τους τόνους και χαρακτήρισε “τζάμπα μάγκες” και «βλάκες επί πληρωμή» που εκπροσωπούν συμφέροντα, όλους όσοι επιχειρούν να τον εμπλέξουν σε αυτή την υπόθεση λέγοντας με νόημα πως είναι πάρα πολλά τα λεφτά από τους δύο τόνους ηρωίνης, των οποίων η παραγωγή κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια αλλά τα κέρδη από την πώληση ξεπερνούν τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος άφησε ηχηρά υπονοούμενα για κάποιους τους οποίους δεν κατονόμασε, οι οποίοι πήραν 1εκ ευρώ και όπως είπε “λειτουργούν ως πιστόλια της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας”

Ο υπουργός Άμυνας ιδιαίτερα φορτισμένος κατέληξε λέγοντας πως “δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα της ηρωίνης για να αποφύγω τα πρωτοσέλιδα”

Οι αναφορές του στον στον Αδωνι Γεωργιάδη και στη Ντόρα Μπακογιάννη προκάλεσαν σφοδρές αντιπαραθέσεις ενώ αρκετές ήταν οι αναφορές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

Ωστόσο η ερώτηση του κ. Καμμένου από το βήμα της Βουλής εάν ο Ισίδωρος Κούβελος σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε όπως ήταν φυσικό νέο γύρο σφοδρής αντιπαράθεσης με βαρείς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα.

Η Ντορα Μπακογιάννη απαντώντας στον Πάνο Καμμένο είπε ζήτησε πως τζάμπα μάγκας είναι αυτός που από τη μία προκαλεί να γίνει προανακριτική επιτροπή και από την άλλη κρύβεται πίσω από τις φούστες του κ.Τσίπρα προκειμένου να μην ψηφιστεί η εξεταστική. Η φράση «πίσω από τις φούστες του Τσίπρα» προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα η κ. Μπακογιάννη να προχωρήσει σε διόρθωση «εντάξει αφού σας ενοχλεί, πίσω από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα”.

Λίγο όμως πριν πέσει η αυλαία Πάνος Καμμένος και Αδωνις Γεωργιάδης είχαν νέο γύρο σφοδρής αντιπαράθεσης όταν ο τελευταίος του ζήτησε να καταθέσει την απόδειξη πληρωμής με την πιστωτική του κάρτα για τα προσωπικά του έξοδα στο Λονδίνο ενώ προχώρησε και στη καταγγελία ότι «ο κ. Καμμένος και η οικογένειά του πήρε ένα σπίτι της πεθεράς του στην Ικαρία για να κάνουν τουριστικό κατάλυμα, το κάνανε βίλα και τώρα δεν πληρώνουν και το πρόστιμο», είπε χαρακτηριστικά. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν ο «Γεωργαλάς» το όνομα του οποίου μνημονεύτηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ως κατηγορία ένθεν κακείθεν

«Μαζί σας τον είχα δει τον Γεωργαλά στο γραφείο σας το 1996. Εγώ, εσείς κι ο Καμμένος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μήπως είδες και τον Μεταξά;» ήταν η αυθόρμητη απάντηση του Πάνου Καμμένου για να προσθέσει: «Στο γραφείο μου δεν περνούσες ούτε απ' έξω, δεν τολμούσες να περάσεις ούτε απ' έξω, ούτε για έρανο»

Δείτε την ομιλία του Πάνου Καμμένου


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v