Ο Παυλόπουλος υπέγραψε τον νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου

Χθες, μιλώντας στον realfm 97,8, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι θα περιμένει την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πριν ανακοινώσει αν θα παραιτηθεί.

  • Real.gr
Ο Παυλόπουλος υπέγραψε τον νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε τον νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει τη σχετική ρύθμιση ψηφίστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τη Βουλή.

Χθες ο Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε στον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος τον κάλεσε να μην υπογράψει το νόμο.

«Απαντώντας στην από 11.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι θα την λάβω, ως οφείλω θεσμικώς, υπόψη μου κατά την άσκηση της συγκεκριμένης αρμοδιότητάς μου, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων μου», ανέφερε ο ΠτΔ.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι θα περιμένει την απόφαση του Προέδρου, πριν ανακοινώσει αν θα παραιτηθεί.

«Περιμένω την απάντηση του ΠτΔ, ο οποίος έχει προθεσμία 30 ημερών. Δεν είναι η Δευτέρα η τελική ημέρα που θα ληφθεί η απόφασή μου», είπε χαρακτηριστικά.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus