Βομβιστική επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού οχήματος σημειώθηκε στην επαρχία της Μερσίνης, στη νότια Τουρκία, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι NTV.
Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση.
Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή. Τα περιπολικά και οι κλούβες της αστυνομίας αποτελούν συχνά στόχο των Κούρδων αυτονομιστών. Στην περιοχή, έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.
Ο δήμαρχος της πόλης Μπουρχανετίν Κοτζαμάζ, είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Haberturk ότι η επίθεση σημειώθηκε σε έναν δρόμο όπου βρίσκεται το γραφείο του κυβερνήτη της περιοχής.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε κάδο σκουπιδιών και πυροδοτήθηκε την ώρα που περνούσε από το σημείο το αστυνομικό όχημα, όπως αναφέρει η Hurriyet.