Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης εφοριακού –Το ξέσπασμα της αδελφής κατά του πατέρα της

Στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης, κηδεύτηκε η 32χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέμπερη. Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τον άγριο φόνο. (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Real.gr
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης εφοριακού –Το ξέσπασμα της αδελφής κατά του πατέρα της
Στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης, κηδεύτηκε η 32χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέμπερη.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της έχουν συγκεντρωθεί για να της πουν το τελευταίο αντίο, ενώ αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Δώρα έφυγε από κοντά τους με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο. Τραγική φιγούρα, η μητέρα της, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο.

Η κηδεία γίνεται με δαπάνη του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοριακών Αττικής.



Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται ότι τα κίνητρα του δράστη ήταν προσωπικά.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας, με αγριότητα, της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά.

Ενδεικτικό στοιχείο του μένους του δράστη είναι ότι της κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί.


Σοκάρει το ξέσπασμα της αδελφής της εφοριακού κατά του πατέρα της: Είναι τέρας!

Θρίλερ με τη δολοφονία της 32χρονης - Οι έρευνες στο φιλικό περιβάλλον, ο πόνος της μάνας και το βίντεο - ντοκουμέντο

«Θα σκότωνα τον δράστη», λέει η χαροκαμένη μάνα της εφοριακού

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v