Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θρίλερ με το θάνατο του γιου του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ

Ποιος ήταν ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του.

Θρίλερ με το θάνατο του γιου του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ
Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ ήταν ο μεγαλύτερος από τα δύο παιδιά του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού, Μεσούτ Γιλμάζ.

Ασχολούνταν με επιχειρήσεις στον τομέα των πετρελαιοειδών και των πετροχημικών υλικών καθώς και με εμπόριο φυσικών πετρών, ενώ το 2009 μπήκε και στον τομέα των τροφίμων και εστιατορίων, χωρίς όμως επιτυχία. To 2015 προσπάθησε να ασχοληθεί και με την πολιτική, βάζοντας υποψηφιότητα για βουλευτής στη Ριζούντα της Μαύρης Θάλασσας, στην εκλογική περιφέρεια του πατέρα του.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν ότι ήταν πολύ ντροπαλός, δεν του άρεσε να βγάζει φωτογραφίες και πάντοτε κρυβόταν από τις κάμερες, σε αντίθεση με τον αδελφό του Χασάν.

Έζησε έναν μεγάλο έρωτα με την αθλητικογράφο, Νεσέ Σαπμάζ, και έπειτα από τρία χρόνια σχέσης όλοι περίμεναν να παντρευτούν, ωστόσο για άγνωστο λόγο χώρισαν κι εκείνη τα «έφτιαξε» με τον Κιβάντς Τατλιτούγ, τον ξανθό «Κούρκουλο» της Τουρκίας. (έχει παίξει και σε τουρκικές σειρές που προβλήθηκαν στην Ελλάδα)

Ο πατέρας του Μεσούτ και η μητέρα του Μπερνά, που βρίσκονταν στις ΗΠΑ, επέστρεψαν στην Τουρκία, και ενημερώθηκαν εκεί για τον τραγικό χαμό του γιου τους, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Οι πιλότοι του μισθωμένου αεροσκάφους με το οποίο επέστρεψαν ήταν ενήμεροι για το χαμό του γιου της οικογένειας Γιλμάζ, ωστόσο το κράτησαν μυστικό, κλείνοντας και το ίντερνετ στο αεροπλάνο.

Ο Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Βόσπορο, με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα και ελέγχει ήδη όλες τις τελευταίες τηλεφωνικές του συνομιλίες καθώς και τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Η τουρκική αστυνομία ερευνά επίσης γιατί είχε δοθεί άδεια από τον ίδιο το Γιαβούζ σε όλο το προσωπικό του σπιτιού μία ημέρα πριν.



ΠΗΓΗ: ant1news.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v