Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Χαμογέλασε» η τύχη σε 60χρονο παρκαδόρο στην Ιταλία - Κέρδισε 1 εκατ. ευρώ στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο

«Έζησα τη ζωή μου, αποφάσισα να χαρίσω το λαχείο στην κόρη μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο 60χρονος, ο οποίος παραλίγο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λόγω της έντονης συγκίνησης.

«Χαμογέλασε» η τύχη σε 60χρονο παρκαδόρο στην Ιταλία - Κέρδισε 1 εκατ. ευρώ στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο
Ένας 60χρονος παρκαδόρος του Πινερόλο της βόρειας Ιταλίας, ο Μπιάτζιο Βίνια, κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ από την κλήρωση του ιταλικού λαχείου της Πρωτοχρονιάς, που έγινε κατά την παράδοση το βράδυ των Θεοφανείων.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όταν κατάλαβε ότι είχε αγοράσει ένα από τα τυχερά λαχεία της Lotteria di Capodanno, ο Μπιάτζιο, παραλίγο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, λόγω της έντονης συγκίνησης.

Έπειτα από λίγο, όμως, όταν συνήλθε, θέλησε να δει την κόρη του και, εμφανώς συγκινημένος, της είπε: «Το λαχείο το αγόρασα για σένα, για να σου κάνω ένα δώρο. Εγώ τη ζωή μου αισθάνομαι ότι την έζησα. Πήγαινε να το εισπράξεις και με τα χρήματα κάνε ό,τι επιθυμείς». Όλοι διερωτώνται τώρα, αν ο Μπιάτζιο θα συνεχίσει να εργάζεται τα σαββατοκύριακα έξω από την πιο μεγάλη ντίσκο του Πινερόλο, κοντά στο Τορίνο, βοηθώντας τους νέους να παρκάρουν τα ΙΧ τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v