Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγαλοοικονόμου: Δεν χρωστάω τίποτα στον Λεβέντη

«Είχα προτείνει να παραδώσω την βουλευτική μου έδρα, αλλά με απέτρεψε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, διότι θα την έπαιρνε ο κ. Καλλιάνος που έχει προσχωρήσει στη Ν.Δ., είπε ο Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

  • Real.gr
Μεγαλοοικονόμου: Δεν χρωστάω τίποτα στον Λεβέντη
«Θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα με όλες μου τις δυνάμεις», είπε η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm με τον Νίκο Στραβελάκη.

«Αν μου προταθεί θα κατέβω υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε η κ. Μεγαλοοικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Η πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων δήλωσε ότι είχε προτείνει να παραδώσει την έδρα της, ωστόσο «μου ζητήθηκε από τον Βασίλη Λεβέντη να μην το κάνω γιατί θα πήγαινε στον Καλλιάνο που έχει προσχωρήσει στη Ν.Δ.», ενώ απαντώντας στην ερώτηση τι θα κάνει τώρα αν της ζητηθεί να παραδώσει την έδρα είπε: «Τώρα πέταξε το πουλάκι»!

Η κ. Μεγαλοοικονόμου απαντώντας στις αιχμηρές δηλώσεις του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων μετά την προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν χρωστάει τίποτα στον Βασίλη Λεβέντη. «Με παρακάλεσε να είμαι υποψήφια με το κόμμα του», είπε η πρώην βουλευτής της Ε.Κ.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v