Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φωτοβολίδα τραυμάτισε αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα

Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μετά την λήξη της αναμέτρησης Προμηθέα – Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Ενας αστυνομικός δέχθηκε βεγγαλικό και έπεσε λιπόθυμος. Χτυπήθηκε και πολίτης, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Φωτοβολίδα τραυμάτισε αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα
Ένας τραυματίας αστυνομικός από φωτοβολίδα είναι ο απολογισμός της έντασης που επικράτησε στο κέντρο της Πάτρα και ιδιαίτερα στην οδό Γούναρη, μετά την λήξη της αναμέτρησης Προμηθέα - Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Πάτρας και όταν έφτασαν στη διασταύρωση της Γούναρη με την Κανακάρη επιχείρησαν να κάνουν έφοδο στο κλαμπ του Παναθηναϊκού αλλά τα ΜΑΤ που είχαν παραταχτεί για την αποτροπή των επεισοδίων ανέκοψαν την πορεία τους. Τοτε οι οπαδοί άρχισαν να πετούν πέτρες και οι αστυνομικοί δακρυγόνα.

Στην οδό Γούναρη οπαδός του Ολυμπιακού πέταξε βεγγαλικό και χτύπησε αστυνομικό στο στήθος. Ο αστυνομικός έπεσε κάτω σχεδόν λιπόθυμος, ενώ χτυπήθηκε και πολίτης. Τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε λάβει έκτακτα μέτρα, αποκλείοντας της κάθοδο της Γούναρη, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στη διασταύρωση της Γούναρη με Κανακάρη και Σαχτούρη με Κορίνθου.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε ελαφρά αρχικά μεταφέρθηκε από αστυνομικούς σε ασφαλές σημείο στην οδό Καραϊσκάκη, απ΄όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: patrastime.gr, tempo24

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v