Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οργή ΗΠΑ για την νέα άδεια στον Κουφοντίνα

«Οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν αξίζουν διακοπές από τη φυλακή», ανέφερε η εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠ.ΕΞ., καταδικάζοντας την απόδοση διήμερης άδειας στον αρχιτρομοκράτη της 17Ν.

  • Real.gr
Οργή ΗΠΑ για την νέα άδεια στον Κουφοντίνα
Ουάσιγκτον
Του Θανάση Κ.Τσίτσα

Την απόδοση διήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδίκασε εκ νέου το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνοντας ότι οι καταδικασθέντες τρομοκράτες δεν δικαιούνται διακοπές από την φυλακή.

Η εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Χέδερ Νάουερτ, στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων - έπειτα από σχετική ερώτηση του Θανάση Τσίτσα για το Real.gr και τον ΑΝΤ1 - ανάγνωσε στην αρχή σχετική ανακοίνωση και αφού αναφέρθηκε στην δράση του Δημήτρη Κουφοντίνα σχολιάζοντας την διήμερη άδεια που έλαβε είπε: «Καταδικάζουμε την απελευθέρωση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενός καταδικασθέντος τρομοκράτη υπεύθυνου για τη δολοφονία 11 πολιτών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν αξίζουν διακοπές από τη φυλακή».

Ας σημειωθεί ότι η Χέδερ Νάουερτ, είχε σχολιάσει την περασμένο Νοέμβριο στην πρώτη αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρντμεντ πως όταν είχε δοθεί άδεια στον Χριστόδουλο Ξηρό, δεν είχε επιστρέψει στην φυλακή.Τη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα έχει αποδοκιμάσει και ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v