Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη περίπου στις 03.00 το πρωί, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Δήλωση της Μαρέβα Μητσοτάκη. Το σχόλιο του Κυριάκου και η απάντηση του Μαξίμου. Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ από τον Α. Γεωργιάδη.

Επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μαρέβας Μητσοτάκη.
 
Ειδικότερα, άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από τρία γκαζάκια, στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40.
 
Από την έκρηξη προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
 
Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ:




 

Μητσοτάκης για την επίθεση σε Μαρέβα: Ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου

Για «ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου», με στόχο να πλήξουν τον ίδιο, κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια κατά της επιχείρησης της συζύγου του, Μαρέβας, τα ξημερώματα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, «δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

 

 

Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου

Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, έκανε την εξής δήλωση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Μαξίμου: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Αυτό αναφέρει, σε μία λιτή ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση, τα ξημερώματα, στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Γεωργιάδης: Ξαναχτύπησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Έβαλαν στο κάδρο, συκοφάντησαν λάσπωσαν χυδαιολόγησαν αυτή τη γυναίκα… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή», είπε ο πρώην υπουργός στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν.


Νωρίτερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω.Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Προφανώς απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, διερωτάται: «Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;» ανέφερε.

ΣΥΡΙΖΑ: Απόλυτη καταδίκη για την επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζει δε, σημειώνοντας ότι "η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v