Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταμάτης για Novartis: Η συζήτηση στην προανακριτική θα είναι αποκαλυπτική

Να έρθουν όλα στο φως τόνισε ο Δημήτρης Σταμάτης.

  • Real.gr
Σταμάτης για Novartis: Η συζήτηση στην προανακριτική θα είναι αποκαλυπτική
Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την υπόθεση Novartis.

"Η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να επιχειρεί τη διαιώνιση του κλίματος λάσπης εναντίον των αντιπάλων της, όμως η προανακριτική από τη φύσης της έχει κάθε δικαίωμα να προχωρήσει στον έλεγχο σε βάθος. Σε αυτή την προανακριτική έχει την πλειοψηφία, τι φοβάται; Η δέσμευση μας είναι σαφέστατη είπαμε ναι στην προανακριτική, αλλά όλα στο φως. Δεν μπορεί να κλείσει η υπόθεση της απιστίας επειδή έχει παραγραφεί. Τι εμποδίζει την επιτροπή να διαπιστώσει αν υπήρχε απιστία ή όχι; Ανεξαρτήτως της παραγραφής, και οι 10 που κατηγόρησε χωρίς στοιχεία η κυβέρνηση, δήλωσαν ότι δεν θέλουν να γίνει παραγραφή και να γίνει εις βάθος έλεγχος. Αυτόν τον έλεγχο δεν μπορεί και δεν θα μπορέσει να τον αποφύγει η κυβέρνηση" τόνισε.

"Η επιτροπή πάντα στηρίζεται σε μια πλειοψηφία, όμως εμείς δεν στηριζόμαστε στα πορίσματα. Πρέπει να κληθούν οι φερόμενοι ως μάρτυρες γιατί είναι δικονομικά ακάλυπτοι. Οι χαρακτηρισμοί ως μάρτυρες προστατευόμενοι είναι στον αέρα, είναι άκυροι. Πρέπει υποχρεωτικά να προσέλθουν στην προανακριτική" συμπλήρωσε.

"Η συζήτηση στην προανακριτική θα είναι αποκαλυπτική, είτε το θέλουν είτε όχι" είπε ο κ. Σταμάτης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε τη συνέντευξη

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v