Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένωση Κεντρώων: Συνηθίζουμε την ιδέα ότι οι στρατιωτικοί θα βρίσκονται, επί μακρόν, στην Τουρκία

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη λέει ότι ούτε σύμμαχοι υπάρχουν πια, ούτε κανένας διεθνής παράγων να τρίξει τα δόντια στους Τούρκους.

Ένωση Κεντρώων: Συνηθίζουμε την ιδέα ότι οι στρατιωτικοί θα βρίσκονται, επί μακρόν, στην Τουρκία
«Συνηθίζουμε να ζούμε με την ιδέα ότι δυο στρατιωτικοί μας θα βρίσκονται επί μακρόν στην Τουρκία και θα πληρώσουν αυτοί το τίμημα του τέλματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων προσθέτοντας ότι «ούτε σύμμαχοι υπάρχουν πια, ούτε κανένας διεθνής παράγων να τρίξει τα δόντια στους Τούρκους».

Στην ανακοίνωσή της για τους δυό στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές, η παράταξη σχολιάζει ότι «το έγκλημα έχει γίνει την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα όπου όλοι νοιάζονται για τους μισθούς, τις συντάξεις, το εφ’ άπαξ τους και για τους εξοπλισμούς δεν προμηθευτήκαμε ούτε μια βίδα».

Αναφερόμενο σε θέματα δαπανών για την άμυνα, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη υποστηρίζει ότι «το 7/10 που υπήρχε προ 15 ετών έχει γίνει τώρα 1,2/10 και το σύνολο των δαπανών της Ελλάδας στην άμυνα πάει για μισθοδοσία» και σχολιάζει: «Πολύ στραβά είδαν όλες οι Κυβερνήσεις το πιο ιερό πράγμα για την Ελλάδα, την ισχύ της άμυνας της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v