Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο 33χρονος για το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Ξέρω τι έγινε και ποιοι εμπλέκονται»

Μετά την κατάθεση του 33χρονου αποφασίστηκε η κράτησή του. Στο χώρο του σπιτιού βρέθηκε το DNA του. Οι έρευνες διευρύνονται αναζητώντας και μία γυναίκα.

  • Real.gr
Ο 33χρονος για το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Ξέρω τι έγινε και ποιοι εμπλέκονται»
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο, καθώς προκύπτουν νέα δεδομένα μετά την απολογία του 33χρονου συλληφθέντα.

Ο Ελληνοκύπριος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι, γνωρίζει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας στο Στρόβολο, καθώς και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται, αλλά και ποιο ήταν το κίνητρό τους.

Ο ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή της Αγίας Νάπας και μετά τη κατάθεσή του αποφασίστηκε η κράτησή του, καθώς είναι αντιμέτωπος με 13 αδικήματα, μεταξύ των οποίων για φόνο εκ προμελέτης, συνομωσία για φόνο, ληστεία, διάρρηξη και απαγωγή.



Στο χώρο του σπιτιού βρέθηκε το DNA του, ενώ ένα ζευγάρι παπούτσια που εντοπίστηκαν, ο ίδιος παραδέχθηκε πως του ανήκουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δικαστές, ο φόνος σχεδιαζόταν τα πέντε τελευταία χρόνια.

Οι έρευνες συνεχίζονται και διευρύνονται, αφού αναζητείται και μία γυναίκα.

Συνεχίζονται και οι καταθέσεις, που έχουν περάσει τις 90, ενώ το σημαντικότερο πρόσωπο, ο 15χρονος γιος της οικογένειας, δεν έχει καταθέσει ακόμα. Είχε περιγράψει ωστόσο, τον 33χρονο συλληφθέντα.

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



Tι είπε ο 33χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για το διπλό φονικό στην Κύπρο

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v