Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέλος ο Κίκε Ερνάντεθ για τον Άρη

Τη συνεργασία της με τον Κίκε Ερνάντεθ αποφάσισε να λύσει, κοινή συναινέσει, η διοίκηση του Άρη, λόγω των αρνητικών εμφανίσεων της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Λαμβάνοντας υπ όψη τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσω από τη θέση του προπονητή, πιστεύοντας πως έτσι ίσω

  • Ant1
Τέλος ο Κίκε Ερνάντεθ για τον Άρη

Τη συνεργασία της με τον Κίκε Ερνάντεθ αποφάσισε να λύσει, κοινή συναινέσει, η διοίκηση του Άρη, λόγω των αρνητικών εμφανίσεων της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε: «Λαμβάνοντας υπ όψη τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίσαμε από κοινού με τη διοίκηση να αποχωρήσω από τη θέση του προπονητή, πιστεύοντας πως έτσι ίσως κάτι αλλάξει προς το καλύτερο».

Ο Ερνάντεθ τόνισε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα, μιας και έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. «Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον της ανήκει», τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας και χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τους οπαδούς της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τη συνεργασία που είχαμε. Ο κόσμος του Αρη είναι μεγάλος και αξίζει να πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, κάτι που πιστεύω ακράδαντα. Θα είμαι πάντα ένας οπαδός του Αρη και ένας φίλος με τη διοίκηση της ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες θέλουν τον Βραζιλιάνο προπονητή, Ντονάτο, να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για να πάρει τη θέση του Ερνάντεθ στον πάγκο του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v