Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ: Νέα γραφεία και εκθεσιακός χώρος

Τα νέα γραφεία διοικήσεως και ο εκθεσιακός χώρος της ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ στη Νέα Κηφισιά, εγκαινιάστηκαν χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου, παρουσία συνεργατών, δημοσιογράφων και εκπροσώπων της θρησκευτικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ: Νέα γραφεία και εκθεσιακός χώρος
Τα νέα γραφεία διοικήσεως και ο εκθεσιακός χώρος της ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ στη Νέα Κηφισιά, εγκαινιάστηκαν χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου, παρουσία συνεργατών, δημοσιογράφων και εκπροσώπων της θρησκευτικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη πορεία και την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρίας.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ με την προσφορά ποιοτικών λύσεων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, την καθιστά μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο κατασκευής Αμαξωμάτων, Σιδηροδρομικών Βαγονιών και Μεταφορικών Μέσων, με εξειδίκευση στα ρυμουλκούμενα οχήματα βαρέως τύπου και βυτία.

Παράλληλα, η εταιρία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των λεωφορείων της ΜΑΝ στην Ελλάδα.

Έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες διεθνείς συνεργασίες, διεθνή πρότυπα πιστοποίησης υψηλής ποιότητας και σημαντικές διακρίσεις για τις επιδόσεις και την ποιότητα των προϊόντων της, από έγκριτους εγχώριους και διεθνείς φορείς, η ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ αναπτύσσει μία ιδιαίτερη δυναμική και στις αγορές του εξωτερικού.

Απασχολώντας περισσότερα από 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και στο σύγχρονο εργοστάσιο της στο Βόλο, ενσωματώνει την τεχνολογία αιχμής στην παραγωγική της δομή, εξακολουθεί να εδραιώνει την ηγετική της παρουσία στον κλάδο και παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές επέκτασης των εμπορικών της δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Σταθερή στη δέσμευσή της να αυξήσει την Εθνική Προστιθέμενη Αξία (ΕΠΑ), η ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ προωθεί συστηματικά τη συμπαραγωγή των παραγόμενων μονάδων στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Βόλο, προσδίδοντας σημαντικά οφέλη για την τοπική και εθνική οικονομία.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Νικόλαος Κιολεϊδης , δήλωσε:

”Η ΝΙΚ ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ ΑΕΒΕ είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τη δυναμική της, σε μια ώριμη αγορά και να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της. Εδώ και 40 χρόνια, οδηγούμε τις εξελίξεις, δικαιώνοντας τον τίτλο μας ως η κορυφαία εταιρία κατασκευής Αμαξωμάτων, Βαγονιών και Ρυμουλκούμενων Μέσων στην Ελλάδα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και έχοντας ήδη κερδίσει το στοίχημα της αγοράς, όπως σαφώς καταδεικνύουν οι πελάτες μας, οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Κηφισιά, σηματοδοτούν μια νέα εποχή ισχυρής ανάπτυξης και προόδου. Σχεδιάζουμε το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία, με στόχο να επεκταθούμε δυναμικά στο εξωτερικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v