Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανταγωνιστικές χρεώσεις ηλεκτρικού από Watt + Volt

Ειδικότερα στις περιπτώσεις τιμολογίων Μέσης Τάσης με συντελεστή χρησιμοποίησης χαμηλότερο του 35%, η WATT + VOLT προσφέρει άκρως ανταγωνιστικές χρεώσεις, όπου το όφελος στην επιχείρηση μπορεί να φτάσει και σε διψήφιο ποσοστό.

Ανταγωνιστικές χρεώσεις ηλεκτρικού από Watt + Volt

Είτε σχεδιάζετε το πρώτο επιχειρηματικό σας βήμα, είτε προσπαθείτε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο ευέλικτη μειώνοντας τα λειτουργικά της έξοδα, η WATT+VOLT είναι δίπλα σας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και τις ανταγωνιστικότερες χρεώσεις της αγοράς.

Τα προϊόντα Corporate Energy L (CEL) έχουν δημιουργηθεί για τις ανάγκες μικρών αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων σε παροχές Χαμηλής Τάσης, ενώ τα εμπορικά και βιομηχανικά τιμολόγια Μέσης Τάσης Corporate Energy M (CEM) προσαρμόζονται απόλυτα κατά περίπτωση, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Ειδικότερα στις περιπτώσεις τιμολογίων Μέσης Τάσης με συντελεστή χρησιμοποίησης χαμηλότερο του 35%, η WATT + VOLT προσφέρει άκρως ανταγωνιστικές χρεώσεις, όπου το όφελος στην επιχείρηση μπορεί να είναι/φτάσει και σε διψήφιο ποσοστό, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής του τιμολογίου με δύο περιπτώσεις τιμολόγησης, είτε με σταθερή τιμή χρέωσης, είτε κοστοστρεφή.

Η WATT + VOLT έχοντας ως στόχο να βελτιώσει τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχονται στον τελικό καταναλωτή, στα πλαίσια επιχορήγησης προγράμματος του ΕΣΠΑ, ξεκίνησε ήδη ένα πιλοτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας WATT+VOLT Smart.

Στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα εντάχθηκαν 300 καταναλωτές που έχουν ήδη επιλέξει την WATT+VOLT ως εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, στους οποίους θα τοποθετηθούν δωρεάν, οι νέοι μετρητές που συνδέονται με μια απλή υπάρχουσα γραμμή internet, χωρίς να γίνει καμία επέμβαση στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση των χώρων.

Με αυτούς τους νέους μετρητές, θα υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο η κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να εντοπιστούν πιθανές διαρροές από ηλεκτρικές συσκευές και θα παρέχονται συμβουλές για διορθωτικές κινήσεις που μπορεί να κάνει ο χρήστης προκειμένου να εξοικονομηθεί ηλεκτρική ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής κατανοεί καλύτερα την έννοια της εξοικονόμησης στο ηλεκτρικό ρεύμα ενώ μπορεί αποτελεσματικότερα να ελέγξει τις χρεώσεις του και να προϋπολογίσει τα έξοδά του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή επικοινωνήστε στην Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών: 801 700 7080

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v