Alpha Bank: Χορηγός σε ναυτική αποστολή

Ο διάπλους Πειραιάς – Χανιά, 270 ναυτικών μιλίων, επιχειρήθηκε με καγιάκ για πρώτη φορά.

Alpha Bank: Χορηγός σε ναυτική αποστολή

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετείχε ως χορηγός στο εθελοντικό εγχείρημα της ναυτικής ομάδος South Evian Gulf team, η οποία πραγματοποίησε τον διάπλου Πειραιά – Χανιά, με καγιάκ, για να υποστηρίξει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις “η Πίστη”.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2010 και από τότε, κάθε χρόνο, σχεδιάζει και επιχειρεί ναυτικές αποστολές, με σκοπό την υποστήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων. 

Ο διάπλους Πειραιάς – Χανιά είναι ένας ιστορικός διάπλους 270 ναυτικών μιλίων, που, για πρώτη φορά, επιχειρήθηκε με καγιάκ. Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν: 

Πέραμα- Σαλαμίνα- Αίγινα- Πόρος- Ερμιόνη- Σπέτσες- Κυπαρίσσι- Μονεμβασιά-Καβομαλιάς- Νεάπολη- Ελαφόνησος- Κύθηρα- Αντικύθηρα- Κίσσαμος και Χανιά.

Η αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 15 ημέρες, από την 2 έως την 17 Ιουνίου 2013, περνώντας το μήνυμα ότι “η σύμπλευση προς έναν κοινό σκοπό είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε μπροστά ως κοινωνία”, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδος κ. Άγγελος Χριστοφίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v