Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Olympia Golden Beach: Υποψήφιο στα «Spa Awards»

Το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa θα είναι υποψήφιο για δεύτερη χρονιά στα «2014 World Luxury Spa Awards», όπου πέρυσι είχε διακριθεί λαμβάνοντας τον τίτλο του «Most Popular Resort Spa» για την Ελλάδα.

Olympia Golden Beach: Υποψήφιο στα «Spa Awards»

Υποψήφιο για βράβευση στα «2014 World Luxury Spa Awards» είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa.

Το Spa είχε συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στον ίδιο διαγωνισμό και πέρυσι, λαμβάνοντας τον τίτλο του «Most Popular Resort Spa» για την Ελλάδα!

Τα World Luxury Spa Awards διεξάγονται κάθε χρόνο προκειμένου να αναδείξουν εκείνα τα Spa που έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών και αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα στάνταρντς. Η συμμετοχή λοιπόν και η βράβευση σε έναν τέτοιο διαγωνισμό διεθνούς εμβέλειας και κύρους, που τυγχάνει της αποδοχής και του σεβασμού του κοινού και των μέσων ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό γεγονός.

Η αντικειμενικότητα του αποτελέσματος διασφαλίζεται μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας που ακολουθείται, καθώς οι επισκέπτες των Spa παγκοσμίως έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν online τον αγαπημένο τους προορισμό.

Το γεγονός ότι το 2013 το Dream Spa του ξενοδοχείου Olympia Golden Beach ψηφίστηκε ως το πιο δημοφιλές Resort Spa στην Ελλάδα αποτελεί την πιο ουσιαστική ένδειξη αναγνώρισης για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του, ενώ αυτή η πεποίθηση ενισχύεται ακόμα περισσότερο και με τη φετινή συμμετοχή.

Στο Dream Spa του Olympia Golden Beach οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν από το καθημερινό στρες, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μασάζ, ρεφλεξολογίας ή αρωματοθεραπείας που προσφέρονται από έμπειρους επαγγελματίες. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα παρέχει μια επιπλέον αίσθηση χαλάρωσης, μετά από μια καλή θεραπεία μασάζ, ενώ μέσα στην πισίνα παρέχονται και υπηρεσίες Jacuzzi. Και για εκείνους που χρειάζονται ένα διάλειμμα μεταξύ θεραπειών και θερμαινόμενης πισίνας, η σάουνα ή το χαμάμ αποτελεί μια ακόμη επιλογή.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa γιορτάζει τη συμμετοχή του στα «2014 World Luxury Spa Awards» προσφέροντας στους πελάτες του κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο, έκπτωση 40% για όλα τα πακέτα θεραπειών αξίας 150 ευρώ και άνω. Η προσφορά θα ισχύει από την 1η/9.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις απευθυνθείτε στο: www.ogb.gr ή τηλεφωνήστε στο 26230 95999.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v