Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σταθερό κοινωνικό μέρισμα

Το τελευταίο διάστημα και εν μέσω του δυσχερούς οικονομικού κλίματος, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση ανακούφιση διαφόρων κοινωνικών ομάδων,

ΟΠΑΠ: Σταθερό κοινωνικό μέρισμα

Εδώ και 55 χρόνια, η ΟΠΑΠ Α.Ε. μεταφράζει τα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια σε κοινωνικό έργο προς κάθε κατεύθυνση που χρήζει στήριξης, αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δεν αποτελεί απλά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δράσης, αλλά ένα έργο προσφοράς με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων. Με δράσεις όχι μόνο στoν αθλητισμό, αλλά και στην υγεία, στην παιδεία, στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, στον Ελληνικό πολιτισμό.

Το τελευταίο διάστημα και εν μέσω του δυσχερούς οικονομικού κλίματος, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση ανακούφιση διαφόρων κοινωνικών ομάδων, αλλά και στην αντιμετώπιση αναγκών που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής του συνόλου.

Οπως σημειώνεται, στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται το εκτεταμένο πρόγραμμα εξοπλισμού νοσοκομείων του κέντρου και της περιφέρειας με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, οι δράσεις στήριξης πρωτοβουλιών διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους συμπολίτες μας, η υποστήριξη προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας για την τεχνολογική αναβάθμιση σχολικών μονάδων.

Παράλληλα, διατηρώντας σταθερή τη συμμετοχή της στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας, η Εταιρία επιλέγει και ενισχύει θεσμούς και δράσεις που, εκτός της ιδιαίτερης αξίας τους για την κοινωνία, συντείνουν και στην επικοινωνία της θετικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Όπως το πρόγραμμα αναβάθμισης 180 αρχαιολογικών χώρων και μουσεία της χώρας, ή η εξαετής χορηγία του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Δράσεις που επιβεβαιώνουν τον σκοπό της ΟΠΑΠ το μήνυμά της «καλό, για όλους» να μετουσιώνεται σε πράξεις ουσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v