Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποτά και κρασιά με ένα click στο www.edrinks.gr

Στη δημιουργία νέας ιστοσελίδας προχώρησε η IMA Beverages. Το www.edrinks.gr διαθέτει online κατάστημα για αγορά ποτών και δώρων, αλλά και ενημέρωση για ποτά και κρασιά, ιδέες για την απόλαυσή τους, συνταγές και ενδιαφέροντα άρθρα.

Ποτά και κρασιά με ένα click στο www.edrinks.gr
Η IMA Beverages Α.Ε. προχώρησε στη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας www.edrinks.gr.

Το online κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν εύκολα και γρήγορα το ποτό, το κρασί και το ρόφημα της προτίμησής τους αλλά και δώρα και αξεσουάρ.

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας προσφέρει επίσης στους αναποφάσιστους βοήθεια να καταλήξουν σε ότι ταιριάζει καλύτερα στις γευστικές τους προτιμήσεις.

Το www.edrinks.gr είναι εύκολο στην πλοήγηση και με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ενότητες, καθώς εκτός από τη δυνατότητα αγοράς, περιλαμβάνει αναλυτική ενημέρωση για όλες τις κατηγορίες ποτών, τις ποικιλίες κρασιών αλλά και τα διαφορετικά ροφήματα, ιδέες και tips για την απόλαυσή τους, συνταγές για μοναδικά cocktail και ξεχωριστά συνοδευτικά, gourmet επιλογές, ενδιαφέροντα άρθρα και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Cocktail Wizard» δίνει πληροφορίες για cocktail και πώς φτιάχνονται, ενώ στο «Taste Wizard» υπάρχουν προτάσεις για το ποτό ή το κρασί που ταιριάζει ιδανικά με ζυμαρικά, κρέας ή αλλαντικά.

Επιπλέον, το www.edrinkss.gr προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να διαλέξουν εγκαίρως ξεχωριστά δώρα που θα προσφέρουν σε φίλους και συνεργάτες τις γιορτές.

Επιπλέον στο www.edrinks.gr οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις επιμέρους προσφορές και να βρουν μοναδικά προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά online.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v