Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση στις 16/12 από την Καρατζά & Συνεργάτες

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι φοιτητές που κέρδισαν σε διαγωνισμό συγγραφής άρθρου με θέμα "Η αξιολόγηση κρατικών δομών, θεσμών και προσώπων σε μια σύγχρονη δημοκρατία", ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει συζήτηση συνολικά για τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.

Εκδήλωση στις 16/12 από την Καρατζά & Συνεργάτες

Με μια σημαντική εκδήλωση για την αξιολόγηση στο Δημόσιο τομέα γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της Δικηγορική Εταιρεία Καρατζά & Συνεργάτες, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι φοιτητές που κέρδισαν σε διαγωνισμό συγγραφής άρθρου με θέμα "Η αξιολόγηση κρατικών δομών, θεσμών και προσώπων σε μια σύγχρονη δημοκρατία", ενώ παράλληλα θα ακολουθήσει συζήτηση συνολικά για τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Καρκατσούλη, Γιώργου Παγουλάτου και Αριστείδη Χατζή.

H εταιρεία ιδρύθηκε στα 1963 ως Δικηγορικό Γραφείο Καρατζά, υπό την ηγεσία του αείμνηστου Θεοδώρου Καρατζά, κι έχει συνδεθεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας της με κάποιες από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες συναλλαγές στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης χρηματοδότησης έργου υποδομής, της πρώτης τιτλοποίησης και της πρότασης μοχλευμένης εξαγοράς, έχοντας λάβει πολλά διεθνή βραβεία.

Μεγάλο ποσοστό των πελατών της είναι θεσμικοί οργανισμοί και εταιρείες του εξωτερικού και οι συναλλαγές στο πλαίσιο των οποίων παρέχει τις νομικές της υπηρεσίες έχουν πολλές φορές διασυνοριακό ή διεθνή χαρακτήρα, ενώ

Βρίσκεται πάντοτε στην κορυφαία κατηγορία στους διεθνείς οδηγούς αξιολόγησης νομικών εταιρειών και έχει επανειλημμένως βραβευτεί ως η καλύτερη δικηγορική εταιρεία της Ελλάδας (2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012 και 2013 από το International Financial Law Review και 2011 από το Chambers Europe) αλλά και για συναλλαγές στις οποίες έχει συμμετάσχει σε διεθνές επίπεδο (American Lawyer Global Legal Awards Global Finance Deal of the Year και Grand Prize 2013 for Global Finance καθώς και το βραβείο του International Financial Law Review "debt- and equity-linked deal of the year 2013").

Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι από το 1996, οπότε και ο Θεόδωρος Καρατζάς έγινε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, τα ηνία του γραφείου ανέλαβε η κόρη του, Κατερίνα, η οποία έτσι έγινε η νεώτερη, και μέχρι σήμερα η μόνη, γυναίκα διαχειρίστρια εταίρος μεγάλης δικηγορικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v