Τρεις νέες προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής

Πρόκειται για τρία πρόσωπα τα οποία είχαν ήδη προσαχθεί στις ανακριτικές αρχές του Πειραιά για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης στο Πέραμα

Τρεις νέες προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής

Τρείς ακόμα προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διέταξαν το απόγευμα οι εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την δικογραφία, της υπόθεσης.

Πρόκειται για τρία πρόσωπα τα οποία είχαν ήδη προσαχθεί στις ανακριτικές αρχές του Πειραιά για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, κοντά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, τη νύχτα της 12ης Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, είχαν τραυματιστεί σοβαρά εννέα άτομα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου, που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση.

Από τους τρείς κατηγορούμενους ο ένας – τότε- είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και οι άλλοι δύο είχαν προφυλακιστεί μαζί με τον Τάσο Πανταζή, φερόμενο ως επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Περάματος.

Το απόγευμα όμως οι ανακρίτριες, που τους είχαν καλέσει σε απολογία για το ζήτημα της εγκληματικής οργάνωσης, προφυλάκισαν εκ νέου τόσο τους δυο ήδη κρατούμενους, όσο και τον τρίτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v