Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σημαντική συμβολή στην Αχαΐα από 3Ε

Η Coca Cola Τρία Έψιλον, ανακοίνωσε την σημαντική ενίσχυση της μονάδας παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, μέσω υλοποίησης επένδυσης ύψους 3 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση τόσο του μηχανολογικού εξοπλισμού της μονάδας, όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Σημαντική συμβολή στην Αχαΐα από 3Ε
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που αναβλύζει από την αχαϊκή γη, στέκεται δίπλα στους Έλληνες, με μια πλούσια σειρά περιβαλλοντικών αλλά και επιχειρηματικών δράσεων, ενισχύοντας την περιοχή της Αχαΐας αλλά και της Πελοποννήσου, ευρύτερα. Με κοινωνική και εθνική υπευθυνότητα στηρίζει τον τόπο καταγωγής του, υλοποιώντας εδώ και χρόνια σειρά δράσεων, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.

Πρόσφατα η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανακοίνωσε την σημαντική ενίσχυση της μονάδας παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, μέσω υλοποίησης επένδυσης ύψους 3 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση τόσο του μηχανολογικού εξοπλισμού της μονάδας, όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η μονάδα παραγωγής του Αιγίου αποτελεί μία από τις βασικές παραγωγικές μονάδες της εταιρείας στην Ελλάδα και κόμβο για τις δραστηριότητές της στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Άνοιξε το 1992 και σήμερα λειτουργεί 4 γραμμές παραγωγής του Φυσικoύ Μεταλλικού Νερού Αύρα (Pet 500cc, Pet 330cc/500cc/750cc, Pet 1500cc/1000cc, Glass line (NRGB)), παράγοντας 28.000 μπουκάλια την ώρα. Συνολικά, συνεισφέρει κατά 13,1% στην συνολική παραγωγή της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ενώ απασχολεί περισσότερους από 60 εργαζόμενους, υποστηρίζοντας στην οικονομία της περιοχής.

Επιπλέον, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, η μονάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Αίγιο ανακυκλώνει το 92,64% των στέρεων αποβλήτων.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ μπορεί να αποτελεί το νερό της Αχαΐας αλλά έχει καταφέρει μέσα από τις πλούσιες περιβαλλοντικές του δράσεις να γίνει παγκοσμίως γνωστό για την περιβαλλοντική του υπευθυνότητα. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος "Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα" κέρδισε το 1ο παγκόσμιο βραβείο στα "Water Innovation Awards 2012", στην κατηγορία "Καλύτερο πρόγραμμα περιβαλλοντικής δράσης και ευαισθησίας", για τη συνέπεια και τη συνέχεια με την οποία, πέντε χρόνια τώρα, φροντίζει ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, την ελληνική φύση.

Συνολικά μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ έχει φυτέψει και φροντίζει 29.140 δέντρα σε 7 περιοχές της Ελλάδας, εκ των οποίων 5.400 στο Παναχαϊκό όρος, ενώ εξελίσσει και ανανεώνει τις δράσεις του με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της περιοχής.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ δεν αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα μόνο το περιβάλλον. Φροντίζει να υποστηρίζει και δράσεις οι οποίες αποδεικνύουν και την κοινωνική και εθνική του υπευθυνότητα. Φέτος, το φυσικό μεταλλικό νερό Αύρα και η Coca-Cola Τρία Έψιλον, προχώρησαν στην ενίσχυση δύο πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών για τη χώρα μας, την οικονομική συνεισφορά στον Οργανισμό Greece Debt Free (GDF), ο οποίος στοχεύει στην αγορά ελληνικών ομολόγων και τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους και την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Αύρα, που προέρχεται από την πηγή «Αύρα» στην ορεινή περιοχή του Αιγίου, συνεχίζει να στηρίζει τον τόπο καταγωγής του, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v