Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Διάσημη ηθοποιός πρέσβειρα του brand στην Κίνα

Η Folli Follie ανακοίνωσε την συνεργασία και παρουσίασε την καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Liu Shishi στην επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Ritz Carlton Pudong.

Folli Follie: Διάσημη ηθοποιός πρέσβειρα του brand στην Κίνα

Η Folli Follie παρουσίασε μια πρωτοβουλία που αναμένεται να την αναδείξει ως το πιο αγαπημένο fashion brand των Κινέζων.

Η Liu Shishi, διάσημη Κινέζα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης, με σημαντική απήχηση σε όλη την Ασία, ανακοινώθηκε ως η νέα πρέσβειρα της Folli Follie στην Κίνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για πάνω από 10 χρόνια η Folli Follie έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των γυναικών της Κίνας που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και να ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στιλ, ανακαλύπτοντας τα μοναδικά προϊόντα Folli Follie σε περισσότερα από 200 καταστήματα στους πιο κεντρικούς και hi-fashion δρόμους 62 πόλεων στην Κίνα. Η συγκεκριμένη fashion συνεργασία έρχεται να υπογραμμίσει την στρατηγική έμφαση που δίνει η Folli Follie στην αγορά της Κίνας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την μεταξύ τους σχέση.

Η Folli Follie ανακοίνωσε την συνεργασία και παρουσίασε την καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Liu Shishi στην επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Ritz Carlton Pudong στην Κινεζική «πρωτεύουσα της μόδας», την Σανγκάη. Η Liu Shishi έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στην εκδήλωση φορώντας κοσμήματα από την iconic συλλογή Heart4Heart της Folli Follie, ενώ με την λαμπερή της προσωπικότητα εντυπωσίασε τους επιλεγμένους καλεσμένους που είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής συνεργασίας.

Η Liu Shishi, εξαιρετικά αγαπητή σε μεγάλο μέρος της Ασίας, θεωρείται ως το απόλυτο fashion icon που δημιουργεί και επαναπροσδιορίζει τις τάσεις. Είναι γνωστή για την απαράμιλλη αίσθηση του στιλ της και για την αγάπη με την οποία αγκαλιάζει τις νέες επιταγές της μόδας.

Ο κύριος Γιώργος Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, δήλωσε σχετικά: «Η Κίνα είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για τον Όμιλο Folli Follie. Από την πρώτη μέρα που εισήλθαμε στην αγορά της Κίνας, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν στοιχεία μόδας και πολυτέλειας σε κάθε γυναίκα που δίνει έμφαση στον σχεδιασμό και αναζητά να αναδείξει το στιλ της. Η Liu Shishi θα σταθεί στο πλευρό μας για να συμβάλλει με τον τρόπο της στην ενδυνάμωση της Folli Follie στην τοπική αγορά παρουσιάζοντας στους Κινέζους καταναλωτές μοναδικές προτάσεις μόδας».

Το διεθνές lifestyle brand στοχεύει στην ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κίνα και μέσα από αυτή τη συνεργασία θέτει γερές βάσεις για να καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία fashion brand της ευρύτερης περιοχής της Κίνας. Στην συνέντευξη τύπου εκτός από τα εντυπωσιακά νέα προϊόντα της Folli Follie παρουσιάστηκε και η digital καμπάνια του brand στην οποία πρωταγωνιστεί η Liu Shishi. Το video της καμπάνιας θα παρουσιαστεί μέσα από όλα τα social media της Folli Follie και φέρει τίτλο «Μια μέρα με την Liu Shishi» δείχνοντας πως η Folli Follie μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό σύμμαχο για κάθε γυναίκα που επιδιώκει να είναι κομψή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όποια και αν είναι η περίσταση, από μια βόλτα για ψώνια, έως το απογευματινό τσάι ή μια έξοδο με φίλες, η Liu Shishi επιλέγει μοναδικά κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ Folli Follie για να ενισχύσει το προσωπικό της στιλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v