Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

7 εναλλακτικοί τρόποι να γνωρίσετε την Αθήνα

Ιδέες για εναλλακτικές εξορμήσεις και οργανωμένους περιπάτους στην Αθήνα για να γνωρίσετε άγνωστες πτυχές και διαφορετικά πρόσωπα της πόλης.

7 εναλλακτικοί τρόποι να γνωρίσετε την Αθήνα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να αγαπήσεις την Αθήνα. Μόνο που οι περισσότεροι παραμένουν κρυμμένοι και ανεξερεύνητοι, γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της πόλης κινούνται στο γνώριμο μοτίβο «αρχαία μνημεία και βόλτα στο ιστορικό κέντρο».

Παρακάτω, συγκεντρώνουμε πολλές και διαφορετικές ιδέες για να γνωρίσετε κι άλλα πρόσωπα της πόλης, μέσα από οργανωμένους περιπάτους, ομάδες περιήγησης, virtual ξεναγήσεις και αυτοσχέδιες θεματικές εξορμήσεις.

Big Olive 

Πιστοί στο motto «Αθήνα δεν είναι μόνο τα αρχαία της», η ομάδα Big Olive διοργανώνει θεματικούς περιπάτους γνωριμίας με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της πόλης. Με μια ματιά στην ιστοσελίδα της, θα δείτε πως καταστρώνει Περιπάτους με θέματα όπως η Ανατολίτικη Αθήνα, οι λόφοι της πόλης, η γαστριμαργική Αθήνα, η gay Αθήνα, η λογοτεχνική πλευρά της πόλης, ο μοντερνισμός, ο νεοκλασικισμός και η εθνική κληρονομιά. Η συμμετοχή στους επαγγελματικής ξενάγησης περιπάτους ξεκινά από τα 35€ και μπορείτε να ενημερωθείτε για καθέναν από αυτούς και να κλείσετε θέση online.

Alternative Tours of Athens

Απ’ όλα έχουν οι θεματικές τρίωρες βόλτες – ή αλλιώς… οι άτες του ATA: Από ξενάγηση στην βραδινή Αθήνα της διασκέδασης μέχρι περιήγηση μέσα από street art δημιουργίες στους δρόμους της πόλης, εξαρχειώτικες βόλτες με ενημέρωση για τα ανεξάρτητα κινήματα της περιοχής, φωτογραφικά tours και G.O.T.H. tours, βόλτες-έκπληξη προσαρμοσμένες στα events που «τρέχουν» στην πόλη εκείνη την ημέρα. Η συμμετοχή στην κάθε βόλτα είναι 15€ και σε δύο βόλτες 25€ - δείτε εδώ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα της ομάδας ΑΤΑ και διαλέξτε.  

Διαβάστε περισσότερα στο in2life.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v