Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τη Mondelez Hellas

Φέτος, η εταιρία επεκτείνει τις δράσεις της στον τομέα της ενημέρωσης για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή προς ιδρύματα με παιδιά. Παράλληλα σε συνεργασία με την PRAKSIS καθαρίζει, οργανώνει, τακτοποιεί, φροντίζει και διακοσμεί τους χώρους του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων.

Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τη Mondelez Hellas
Προσανατολισμένη σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Mondelez Hellas εδώ και χρόνια δεσμεύεται να υποστηρίζει ευαίσθητους κοινωνικά τομείς. Ουσιαστικός παράγοντας στην υλοποίηση των στόχων αυτών είναι η ανάπτυξη του εθελοντισμού μεταξύ των εργαζομένων και η εμπλοκή τους σε όλες τις δράσεις, προάγοντας την ομαδικότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη, αξίες που το σύνολο των εργαζομένων βιώνει από καρδιάς!

Τον Οκτώβριο, τον Παγκόσμιο Μήνα Εθελοντισμού η Mondelez διοργανώνει εκτεταμένες δράσεις με τους εθελοντές να συμμετέχουν με ώρες προσφοράς από καρδιάς στη διάρκεια της εργασίας τους.

Φέτος, η εταιρία επεκτείνει τις δράσεις της στον τομέα της ενημέρωσης για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή προς ιδρύματα με παιδιά, συγκεκριμένα στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη Αττικής και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης καθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Παράλληλα συνεχίζει την στήριξή της σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε συνεργασία με την PRAKSIS καθαρίζει, οργανώνει, τακτοποιεί, φροντίζει και διακοσμεί τους χώρους του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι προσφοράς το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ (το εκπαιδευτικό ινστιτούτο του ΣΕΒ) και η εταιρία Άρωμα Φρέσκα Μυρωδικά.

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σχεδίασε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια για τη διατροφή χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες, ακολουθώντας τις συμβουλές και τις κατευθύνσεις διαιτολόγων του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ. Η εταιρία Άρωμα Φρέσκα Μυρωδικά προσέφερε με την ευγενική της χορηγία τα μυρωδικά φυτά σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα έτσι ώστε να ξεκινήσουν τον δικό τους κήπο με φρέσκα μυρωδικά που θα χρησιμοποιούν στα φαγητά τους.

Και οι εθελοντές της Mondelez αφού εκπαιδεύτηκαν από τους ερμηνευτές του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και ενημερώθηκαν από την διαιτολόγο-συνεργάτη του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ, μεταφέρουν χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά και τους ανθρώπους που τα φροντίζουν μέσα από διαδραστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v