Ενας άνθρωπος έχασε δυστυχώς τη ζωή του έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Κερατσινίου μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε πλοίο. Πρόκειται για το High Speed 5 στο οποίο γίνονταν εργασίες
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 πυροσβεστικό πλοιάριο ενώ έχουν σπεύσει και ασθενοφόρα για τυχόν τραυματίες.
Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής εταιρίας
HELLENIC SEAWAYS ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και περί ώρα 13.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πλοίο της HIGHSPEED 5, που βρισκόταν ελλιμενισμένο στην ναυπηγοεπισκευαστική περιοχή της Δραπετσώνας, εκτελώντας εργασίες μετασκευών και ετησίων επιθεωρήσεων.
Κατά την διάρκεια του παραπάνω περιστατικού έχασε τη ζωή του ο Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος του πλοίου.
Η εταιρεία εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της ζωής ενός μέλους των ναυτικών της και θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η HELLENIC SEAWAYS συνεργάζεται με τις εμπλεκόμενες αρχές προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
