Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Ριτσώνας

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 07.30 έως τις 15.00 την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στον κλάδο εξόδου προς τον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Ριτσώνας
Η Νέα Οδός ενημερώνει ότι στις 25 και στις 26 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από τις 07.30 έως τις 15.00 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς Ριτσώνα θα πραγματοποιείται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), όπου με τη χρήσης κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, οι οδηγοί θα οδηγούνται στον κόμβο Ριτσώνας.

Σημειώνεται τέλος πως σχετικές πινακίδες που θα ενημερώνουν για τον αποκλεισμό του Α/Κ Ριτσώνας θα τοποθετηθούν και πριν τον Α/Κ Σχηματαρίου, προκειμένου οι οδηγοί να ενημερώνονται έγκαιρα για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από τον Α/Κ Σχηματαρίου.

Όπως σημειώνει η εταιρία, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v