Στο Porto Carras το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 1.625 αθλητές από 120, αριθμός που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών, ενώ ο συνολικός αριθμός των συνοδών επισκεπτών θα ξεπεράσει τους 3.000.

Στο Porto Carras το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων
Από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Porto Carras Grand Resort το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων - Νεανίδων 2015, με συμμετοχή 1.625 αθλητών που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών, από 120 χώρες. Ο συνολικός δε αριθμός των συνοδών επισκεπτών θα ξεπεράσει τους 3.000.

Το συνεδριακό κέντρο Olympic Hall για 14 ημέρες θα είναι γεμάτο από δραστήριους σκακιστές και σκακίστριες από όλο τον κόσμο στρέφοντας το ενδιαφέρον διεθνών και εγχώριων μέσων από την τηλεόραση και τον Τύπο στις μοναδικές τους επιδόσεις.

Το Porto Carras Grand Resort έχει μεγάλη εμπειρία στον αθλητικό τουρισμό, διαθέτοντας πληθώρα επιλογών στις συνεδριακές υποδομές, τη διαμονή, διασκέδαση και άθληση και κυρίως μαγευτικές παραλίες, που το καθιστούν έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Έχει επίσης φιλοξενήσει στο παρελθόν κορυφαίες διοργανώσεις σκακιού παγκοσμίας εμβέλειας όπως: Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι ερασιτεχνών τον Απρίλιο του 2015, το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι τον Μάιο του 2013, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων επιτραπέζιων παιχνιδιών το Μάιο του 2013, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι ερασιτεχνών τον Απρίλιο του 2012, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι Νέων - Νεανίδων τον Οκτώβρη του 2010 και πολλά ακόμη.

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αξέχαστες βραδιές στα εστιατόρια και bar του resort, να επισκεφτούν τα μοναδικής ομορφιάς ιδιωτικά λιμανάκια και τις παραλίες του Porto Carras, να ζήσουν μια ξεχωριστή οινοτουριστική εμπειρία κάνοντας οινογευσία στην αίθουσα Μελισσάνθη δοκιμάζοντας τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς, αλλά και να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως γκολφ, καταδύσεις, ιππασία, τένις και πολλά ακόμη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που η Διεθνής Ομοσπονδία Σκακιού (FIDE) επιλέγει για άλλη μια φορά το Porto Carras Grand Resort για τη φιλοξενία μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, αναπτύσσοντας σε γερά θεμέλια την συνέχιση της συνεργασίας αυτής και για άλλες διεθνείς διοργανώσεις στο μέλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v