Συλλήψεις 34 χούλιγκαν με κοκαΐνη

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που ήθελε Σέρβους και Κροάτες χούλιγκανς να έρχονται στην Αθήνα για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έρευνες στους συνδέσμους των δύο «αιωνίων»

  • του Γιώργου Σπανουδάκη
Συλλήψεις 34 χούλιγκαν με κοκαΐνη

«Βαρύ» χουλιγκανικό οπλισμό και ποσότητες κοκαΐνης κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων στη μεγάλη επιχείρηση του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής που πραγματοποιείται από τα ξημερώματα, με στόχο την αποσόβηση επεισοδίων με πρωταγωνιστές Κροάτες και Σέρβους χούλιγκανς.

Η Ελληνική Αστυνομία προσήγαγε συνολικά 34 χούλιγκανς, οι περισσότεροι εξ αυτών Κροάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κυρίως σε κεντρικό σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών, όμως, υπάρχουν και Σέρβοι, οι οποίοι κινούνται κυρίως στην περιοχή του Πειραιά τα τελευταία 24ωρα. Γι” αυτό, έγιναν έφοδοι επίσης σε συνδέσμους του Ολυμπιακού και ξενοδοχεία.

Οι ξένοι χούλιγκαν βρίσκονται στην Αθήνα στο περιθώριο του αποψινού αγώνα Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, στις 21 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο «μείγμα» είναι εκρηκτικό…

Αυτή την ώρα γίνεται καταγραφή και δακτυλοσκόπηση των προσαχθέντων, ενώ θα ενημερωθεί και η Ιντερπόλ για τυχόν ταυτοποίηση με πρόσωπα που έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς με τις Αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v