Ο Κάκος το νέο πρόσωπο στον ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης ενισχύει την ΠΑΕ και στηρίζει (ακόμη) τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Φρανκ Άρνεσεν. Προβληματισμός για τον Κροάτη μετά τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου. Στον ΠΑΟΚ ποντάρουν στη διακοπή του Πρωταθλήματος.

  • του Γιώργου Σπανουδάκη
Ο Κάκος το νέο πρόσωπο στον ΠΑΟΚ

H ισοπαλία με τον Πανθρακικό (3-3) δημιούργησε αναταράξεις στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, αλλά στην παρούσα φάση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης εξακολουθεί να στηρίζει τον Ιγκόρ Τούντορ και κατ' επέκταση και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Άρνενσεν.

Οι αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας τόσο στον Κροάτη τεχνικό όσο και στους ποδοσφαιριστές σίγουρα έχουν φέρει προβληματισμό στη διοίκηση, αλλά επί του παρόντος δεν θα παρθεί κάποια απόφαση.

Αντιθέτως, εξελίξεις υπήρξαν στην στελέχωση της ομάδας, καθώς χρέη τιμ μάνατζερ ανέλαβε ο πρώην διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος.

Παρά τις... αγωνιστικές κόντρες που υπήρχαν στο παρελθόν με τον «δικέφαλο του βορρά» και την περίφημη αποβολή στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Κερκυραίος θεωρήθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ως ένας άνθρωπος με τεχνογνωσία, έτσι ώστε ν' αναλάβει αυτό το επιτελικό πόστο.

Ο Κάκος παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v