Ο Θεοδωρίδης προβιβάζεται σε Νο2 της UEFA

Ο Έλληνας παράγοντας είναι ο βασικός υποψήφιος για το επιτελικό πόστο του γενικού γραμματέα. Η «καραμπόλα» με Μπλάτερ, Πλατινί και Ιφαντίνο που αλλάζει τη δομή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο Θεοδωρίδης προβιβάζεται σε Νο2 της UEFA

Οι ανακατατάξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι πολύ πιθανό να φέρουν σε μια κορυφαία θέση, τον Θόδωρο Θεοδωρίδη! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo»...

Μετά την απόφαση του νυν γενικού γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA στις 26 Ιανουαρίου (μετά τις εξελίξεις με το σκάνδαλο διαφθοράς με πρωταγωνιστή τον Ζεπ Μπλάτερ), ο Έλληνας παράγοντας είναι ο επικρατέστερος ν' αναλάβει τη θέση του Ιταλού παράγοντα.

Ο Ιφαντίνο έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, μετά το... μπλόκο που δημιουργήθηκε και για τον Μισέλ Πλατινί, αφού και ο Γάλλος παράγοντας φέρεται να είναι μπλεγμένος στα «ύποπτα» οικονομικά πάρε - δώσε του Μπλάτερ!

Είναι άγνωστο εάν ο Ινφαντίνο θα επιστρέψει στη θέση του γενικού γραμματέα, εάν χάσει τις εκλογές ή εάν αποσύρει την υποψηφιότητά του εφόσον ο Πλατινί αποκτήσει δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι διευθυντής του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών και αναπληρωτής γενικός γραμματέας. Ο Μισέλ Πλατινί φέρεται να εγκρίνει την προαγωγή του στη θέση του γενικού γραμματέα αντί του δεξιού του χεριού, Τζάνι Ινφαντίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v