Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ζιντάν παρουσίασε την μπάλα του Euro του 2016

Τα χαρακτηριστικά της νέας μπάλας που δημιούργησε η adidas βελτιώνοντας τη «Brazuca» που είδαμε στον Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Τέλη Νοεμβρίου θα δοθεί σε όσες ομοσπονδίες προκρίθηκαν στα τελικά.

Ο Ζιντάν παρουσίασε την μπάλα του Euro του 2016

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ο Ζινεντίν Ζιντάν παρουσίασε την μπάλα που θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, του χρόνου στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η «Beau Jeu» όπως αποκαλείται η μπάλα και σημαίνει (στα γαλλικά) όμορφο παιχνίδι, έχει τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, το μπλε, το λευκό και το κόκκινο, ενώ οι ασημί αποχρώσεις της συμβολίζουν το πολυπόθητο τρόπαιο του UEFA EURO. Τα γράμματα E - U - R - O καθώς και οι αριθμοί 2 - 0 - 1 - 6 είναι επίσης ορατά στο σχεδιασμό της μπάλας. 

Η παρουσίαση έγινε σε ένα ψηφιακό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στο Saint Denis του Παρισιού. Το FUTURE ARENA είναι ένα γήπεδο 5x5, το οποίο χάρη στη μοναδική τεχνολογία 360° projection που διαθέτει, δίνει την αίσθηση ενός κανονικού γηπέδου στους παίκτες που πατούν στον αγωνιστικό του χώρο, με 50.000 οπαδούς να φωνάζουν στις κερκίδες.

Οι ψηφιακοί φίλαθλοι ανταποκρίνονται σε πραγματικό χρόνο σε κάθε κίνηση που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο, στα γκολ και στα δεξιοτεχνικά κόλπα με την μπάλα και μεταδίδουν στους παίκτες τη συγκίνηση ενός πραγματικού αγώνα του UEFA EURO.
Μάλιστα όσοι βρεθούν στο Παρίσι, το FUTURE ARENA θα είναι ανοικτό για τέσσερις ημέρες και θα προσφέρει την ευκαιρία σε νέους από όλη την Ευρώπη, να παίξουν με τη νέα μπάλα της φάσης των ομίλων του UEFA EURO 2016TM.

Στο σχεδιασμό της «Beau Jeu» η adidas πήρε τα καλύτερα στοιχεία της δημοφιλούς και πολυδοκιμασμένης Brazuca, της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και πρόσθεσε μια γαλλική πινελιά φινέτσας εν όψει του EURO. Η Beau Jeu ενσωματώνει τον καινοτόμο και καταξιωμένο σχεδιασμό των panels της Brazuca, αλλά προσθέτει βελτιώσεις στη δομή και το σχεδιασμό της επιφάνειάς της, οι οποίες βελτιώνουν την πρόσφυση και την ορατότητα της μπάλας.

Η Beau Jeu θα παραδοθεί επίσημα σε όλες τις ομοσπονδίες των χωρών που συμμετέχουν στο EURO μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, προκειμένου να δοθεί σε όλους τους ποδοσφαιριστές ένα περιθώριο έξι μηνών πριν την έναρξη του τουρνουά, για να εξοικειωθούν μαζί της.

Η Beau Jeu θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα adidas καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v