Και όμως χάσαμε και από το Λουξεμβούργο!

Στην εκπνοή το νικητήριο γκολ για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που μέχρι το σημερινό ματς μετρούσαν οκτώ ήττες. Προβληματισμός στη «γαλανόλευκη» για την εικόνα των διεθνών...

  • του Γιώργου Σπανουδάκη
Και όμως χάσαμε και από το Λουξεμβούργο!

Μετά τα Νησιά Φερόε, με τα οποία χάσαμε εντός και εκτός έδρας, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έγραψε μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της, γνωρίζοντας την ήττα από το Λουξεμβούργο με 1-0!

Η θαυμαστή πορεία της γαλανόλευκης στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014, μοιάζει τόσο μακρινή, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Euro του 2016, καταλαμβάνοντας τη τελευταία θέση στον όμιλό μας, η Εθνική μπήκε με το... αριστερό και στην εποχή Σκίμπε.

Το ιστορικό γκολ για το Λουξεμβούργο, που μετρούσε οκτώ ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από την Εθνική μας, πέτυχε ο Γιόακιμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, πιάνοντας στον ύπνο την ελληνική άμυνα, μετά από σέντρα του Μπένσι.

Η καλύτερη ευκαιρία για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν στο 3ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Ταχτσίδη με τον Μήτρογλου, με τον επιθετικό της Μπενφίκα να σουτάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζούμπαρ.
Την Τρίτη η Εθνική θ' αντιμετωπίζει σ' ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι την Τουρκία με τον Γερμανό τεχνικό να έχει ελάχιστες ημέρες να βρει φάρμακο για ν' αναστήσει την Ελλάδα.

Λουξεμβούργο: Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς, Γκέρσον, Μάρτινς, Μπενσί, Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς, Γιανς

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Βύντρα, Σιόβας (78' λ. τραυμ. Μόρας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Πέλκας (46' Τζιόλης), Χολέμπας (69' Αραβίδης), Καρέλης, Μήτρογλου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v